MFS 2021 – Echipă proiect

Echipa proiectului Mentorat pentru Succes 2021- GRASP Milano

Sunt Ana-Maria Manole și locuiesc în Milano de la începutul anului 2018. M-am născut în Galați și am studiat telecomunicații la Universitatea Politehnică din București – în perioada studenției am participat la programe organizate de BEST (Board of European Students of Technology) în Grecia și Italia și am studiat prin intermediul programului Erasmus în Franța. Ulterior mi-am completat studiile prin absolvirea unui MBA la Vlerick Business School din Belgia. Mi-am început cariera în industria telecom însă după absolvirea facultății m-am îndreptat spre industria energetica (de utilități) în cadrul căreia am lucrat în Romania, UK și Italia. Cred că una dintre cele mai importante modalități prin care ne putem dezvolta ca și persoane este să creștem talente – să îi ajutăm pe tineri să se definească, să își găsească “DE CE”ul și să își dezvolte capacitatea de a găsi soluții, de a fi creativi. Și cred că aceasta este esența programului Mentorat pentru Succes.

Mă numesc Cristina Șerban, am absolvit Colegiul Economic Buzău după care am urmat Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Universității Brașov. Sunt la Milano de 7 ani și lucrez într-o firmă de consultanță strategică în departmentul de Resurse Umane unde mă ocup de recrutarea tinerilor absolvenți de facultate. Sunt pasionată de latura psihologică a relațiilor umane și îmi place să am grijă de cei din jurul meu și să-i ajut să se dezvolte de ceea am ales să mă implic în programul Mentorat pentru Succes organizat de GRASP Milano și să promovez acest program în cadrul fostului meu liceu din Buzău. Pentru mine acest proiect este foarte important deoarece este o modalitate de a da înapoi ceva orașului unde am crescut și liceului unde am studiat și unde am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade din adolescența mea.

Mă numesc Teodora Minea, sunt o brașoveancă purtată de experiența profesionala în diverse țări europene. În prezent sunt în Italia și coordonez în cadrul unei corporații proiecte multinaționale. Sunt tare încântată de a participa în proiectul Mentorat pentru Succes și a cunoaște alături de ceilati mentori atâția tineri romani talentați și entuziaști. Este o ocazie deosebită de a pune în contact două generații și de a ne îmbogății reciproc punând experinta acumulată de mentori la dispoziția tinerilor care aduc cu ei multă energie, pasiune, dorință de cunoaștere și schimbare.

Mă numesc Andra Luciana Albu și în 2005 am absolvit Liceul Economic Buzău, urmând apoi Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București. De 6 ani lucrez în domeniul de prevenire a insolvenței și de insolvență. Îmi place să călătoresc, să descopăr lucruri noi și interesante. Totodată, îmi plac provocările, drept pentru care am acceptat propunerea de a mă implica în programul Mentorat pentru Succes organizat de GRASP Milano. Sunt încântată să promovez acest proiect în rândul elevilor din cadrul Colegiul Economic Buzău, deoarece consider benefică oportunitatea de a intra în contact cu un mentor în anii adolescenței.

Mă numesc Iulian Pavăl și sunt singurul orădean din seria curentă la licența de management în cadrul Universității Luigi Bocconi din Milano. În timpul liceului am trecut prin mai multe experiențe de voluntariat și lucru cu comunități de tineri, iar de 2 ani activez în servicii financiare & banking. Sunt pasionat de toate aspectele HR-ului, iar din iunie 2020 coordonez strategia și operațiunile cu capital uman ale unei rețele globale de studenți care execută cercetare financiară. În timpul liber, sunt cititor avid de literatură italiană și psihologie aplicată.