MFS 2020 – Echipa proiect

Echipa proiectului Mentorship For Success 2020- GRASP Milano

Ovidiu Linkedin

Sunt Ovidiu Liscandru, și de peste 5 ani sunt alături de Amazon Web Services unde mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra în operațiuni în industria foarte dinamica de servicii de Cloud Computing. În timpul liber îmi place sa calatoresc, preferabil cu motocicleta, pentru a descoperi locuri noi și interesante.

Ma numesc Cristina Serban, am absolvit Colegiul Economic Buzau dupa care am urmat Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Universitatii Brasov. Sunt la Milano de 7 ani si lucrez pentru Oliver Wyman, o firma de consultanta strategica in departmentul de Resurse Umane unde ma ocup de recrutarea tinerilor absolventi de facultate. Sunt pasionata de latura psihologica a relatiilor umane si imi place sa am grija de cei din jurul meu si sa-I ajut sa de dezvolte de ceea am ales sa ma implic in programul Mentorship For Success GRASP Milano si sa promovez acest program in cadrul fostului meu liceu din Buzau. Pentru mine acest proiect este foarte important deoarece este o modalitate de a da inapoi ceva orasului unde am crescut si liceului unde am studiat si unde am petrecut una dintre cele mai frumoase perioade din adolescenta mea.

Sunt Ana-Maria Manole si locuiesc in Milano de la inceputul anului 2018. M-am nascut in Galati si am studiat telecomunicatii la Universitatea Politehnica din Bucuresti – in perioada studentiei am participat la programe organizate de BEST (Board of European Students of Technology) in Grecia si Italia si am studiat prin intermediul programului Erasmus in Franta. Ulterior mi-am completat studiile prin absolvirea unui MBA la Vlerick Business School din Belgia. Mi-am inceput cariera in industria telecom insa dupa absolvirea facultatii m-am indreptat spre industria energetica (de utilitati) in cadrul careia am lucrat in Romania, UK si Italia. Cred ca una dintre cele mai importante modalitati prin care ne putem dezvolta ca si persoane este sa crestem talente – sa ii ajutam pe tineri sa se defineasca, sa isi gaseasca “DE CE”ul si sa isi dezvolte capacitatea de a gasi solutii, de a fi creativi. Si cred ca aceasta este esenta programului de mentorat.

Salma LinkedIn

Ma numesc Salma Iorgu si sunt unul dintre co-fondatorii GRASP la nivel global. Am studiat Finance-Banci la ASE Bucuresti si am descoperit in timpul facultatii voluntariatul prin intermediul AIESEC, cea mai mare organizatie de studenti din lume. Lucrez in management financiar de peste 13 ani si am locuit si lucrat mai multi ani in Australia, Ungaria si Italia. Imi petrec timpul liber in natura, iubesc calatoriile si cred in puterea comunitatii si a omului de a crea impact pozitiv acolo unde este nevoie.