MFS 2020 -Mentori

Sunt Sabina Dogaru si ma bucur sa fiu alaturi de GRASP in proiectul Mentorship for Success. In cei 15 ani de experienta profesionala am avut ocazia sa dobandesc experienta in Marketing, Sales, Purchasing, Regulatory Affairs. Imi place sa citesc, sa calatoresc si sa cunosc persoane pozitive interesate de cresterea personala si profesionala.


Sunt Adela Vlad si sunt fericita ca pot sa ajut GRASP în programul Mentorship for Success. De peste 15 ani (în afara profesiei de baza) fac mentoring atât în cadrul unor organizații internaționale cât și pe cont propriu. De profesie sunt Director Financiar într-o Multinaționala. Sunt mama unui băiat și a unei fete. Pe lângă copii îmi plac mult pisicile și caii. Am un zambet pentru fiecare și încerc sa ajut ori de câte ori viata îmi da ocazia.


Sunt Dolores Cristescu, de 12 ani împărtășesc o minunata experiență profesională cu o societate multinațională specializată in sectorul de business performance. Timpul liber il dedic activităților recreative, dar si creative, în special muzicii.


Sunt Dragos Chivu, lucrez in telecomunicatii de peste 20 ani. In timpul liber imi place sa inot, sa pedalez si, de curand, sa joc tenis. Privesc mentoratul ca pe o oportunitate de a ajuta pe altii sa se dezvolte, sa isi cultive mai bine abilitatile, preocuparile si pasiunile.


Maria Mihaela Barbieru a dezvoltat o înțelegere profundă a aspectelor umane și a diferențelor lor culturale. Ea ajută persoanele și companiile globale în dezvoltarea lor interculturală în toată Europa și mai precis în Europa occidentală, centrală și estică. Şi-a construit o serie de strategii în vederea gestionării în mod eficient a managementului intercultural și a diversității pe plan personal și corporate. Colaborează cu universităţi în proiecte cu tematici interculturale. Adoră marea, psihologia şi comunicarea pozitivă, flamenco, dansul oriental şi poezia.

Ovidiu Linkedin

Sunt Ovidiu Liscandru, și de peste 5 ani sunt alături de Amazon Web Services unde mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra în operațiuni în industria foarte dinamica de servicii de Cloud Computing. În timpul liber îmi place sa calatoresc, preferabil cu motocicleta, pentru a descoperi locuri noi și interesante.


Ma numesc Teodora Minea, sunt o brasoveanca purtata de experienta profesionala in diverse tari europene. In prezent sunt in Italia si coordonez in cadrul unei corporatii proiecte multinationale. Sunt tare incantata de a participa in  proiectul Mentorship For Success si a cunoaste alaturi de ceilati mentori atatia tineri romani talentati si entuziasti. Este o ocazie deosebita de a pune in contact doua generatii si de a ne imbogatii reciproc punand experinta acumulata de mentori la dispozitia tinerilor care aduc cu ei multa energie, pasiune, dorinta de cunoastere si schimbare.


Ma numesc Eduard Mesinschi, si fac parte din echipa de marketing a unei companii italiene. Ca si interese principale as evidentia Economia si mediul antreprenorial. Timpul liber il impart intre sport, calatorii si citit/pictat.


Sunt Ana Afteni, HR Director Reckitt Benckiser. Locuiesc la Milano. Am o experienta de peste 15 ani in Resurse Umane, ultimii 5 ani fiind responsabila de organizatii care includ mai multe tari. Am 40 ani, sunt casatorita si am doi baieti. Sunt pasionata de dezvoltarea oamenilor si imi place foarte mult sa citesc. Fac sport, in special alerg. Ma pregatesc sa particip acum la Maratonul din Milano.


Sunt Alexandra Marcu, mama si antreprenor, locuiesc in Milano. De meserie sunt finantist si  manager de proiect iar de cca 20 ani am derulat proiecte cu fonduri nerambursabile sau private in Romania, Italia, USA si America Latina. Am lucrat pentru autoritati publice si private in domenii precum: mediu, energie regenerabila, infrastructura, IMM-uri, productie, turism, agricultura, cultura, social etc. Din 2015 am derulat si o activitate in domeniul alimentatiei publice in Romania, un vis din copilarie materializat, de asemenea am organizat si o serie de festivaluri in domeniul culinar-cultural. Prin natura meseriei sau a calificarilor obtinute am format multe persoane in domeniile de activitate in care activez, ori prin cursuri directe, ateliere sau on the job. Sunt o persoana optimista, iubesc oamenii, cred in comunitate si in spirit civic, cred in geniul din fiecare, sustin initiativa si depasirea propriei conditii. Ma bucur ca m-am alaturat GRASP in acest program si imi doresc sa devina un proiect permanent cu rezultate multiplicabile, toti vom fi mai castigati.


Sunt Oana Lupan si de peste 10 ani lucrez in industria modei si a bunurilor de lux, unde mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra in diferite departamente intr-un ritm foarte accelerat. In timpul liber ador sa citesc, sa calatoresc si sa meditez in natura.


Stefania Parfene este un manager internațional de resurse umane, cu un mare spirit de adaptabilitate, atitudine pozitivă și un nivel ridicat de fluență în diferite limbi, cum ar fi engleza, spaniola, portugheza, italiana și clar româna. Stefania are rolul de Onshore Drilling Human Resources, Organization and Services Manager, în sediul Saipem din Italia, garantând coordonarea operațională a proceselor de resurse umane, de sănătate și de securitate a personalului la nivel de diviziune în cadrul filialelor și sucursalelor (forța de muncă a 4600 de angajați). În prezent, ea este responsabilă în principal pentru a asigura dezvoltarea organizațională și pentru a promova dezvoltarea competențelor și a know-how-ului critic pentru afacere.


Numele meu este Dora Guzu si fac parte din echipa EY unde rolul meu ca manager este sa ajut firmele italiane sa adopte Digital Transformation. Asta presupune de multe ori investii in procesele interne si in canalele cu care interactioneaza cu  clienti, pentru a crea noi oportunitati de business. Timpul liber imi place sa il petrec in familie si cu prietenii si calatorind pentru a cunoaste diferite culturi si obiceuri.


Mihaela-Leocadia este psiholog, trainer și coach, cu o experiență de 12 ani în domeniul consultanței în resurse umane și psihologie clinică, în sectorul public și privat. Este specializată în evaluarea și dezvoltarea inteligenței emoționale, ajutând persoanele cu care lucrează să își dezvolte reziliența, leadership-ul, capacitatea de gestionare a stresului și bunăstarea generală. Mihaela este pasionată să sprijine indivizii și grupurile în a obține o mai bună de armonie intrapersonală și interpersonală.