Mentorat pentru Succes (“Mentorship for Success”) este un program organizat de GRASP Milano ce oferă tinerilor cu potențial români din România și din Italia sprijin în formarea unei viziuni de succes și acces la resurse și informații cu privire la oportunitățile de studiu și cariera din România sau din străinătate.

Ediția 2022 a programului de mentorat va fi organizată în perioada februarie -mai 2022 și se va desfășura sub formă de discuții online intre mentor și mentorat, abordând subiecte precum aspirațiile și pasiunile elevului, alegerea universității, studiul la o universitate de profil din Romania și/sau din strainătate, construirea unei cariere de succes etc.

Principalul scop al programului a fost sprijinirea elevilor de liceu (din clasele a X-a și a XI-a) și de a stabili o legătură cu un Mentor ce a acumulat o experiență profesională la nivel international și care îi poate ajuta să își gestioneze propriul proces de învățare pentru a-și maximiza potențialul și abilitățile. De asemenea, mentorații au luat parte la o serie de traininguri de dezvoltare personală și profesională oferite de GRASP Milano și partenerii organizației. 

Căutăm Mentori!

Căutăm Mentorați!