Bine ati venit!

Mentorship For Success este un program organizat de organizatia GRASP Milano ce doreste sa ofere tinerilor cu potential romani din Romania si din Italia sprijin in formarea unei viziuni de succes si acces la resurse si informatii cu privire la oportunitatile de studiu si cariera din Romania sau din strainatate. 14 tineri profesionisti romani din Milano vor fi mentori pentru 14 elevi romani, 9 elevi de la Colegiul Economic Buzau si 5 elevi romani din zona Milano.

Despre GRASP
GRASP – Global Romanian Society of Young Professionals (http://www.mygrasp.org/) a fost fondată în 2008 și este o rețea de tineri români profesioniști care doresc să se implice și să colaboreze în proiecte ce vizează modernizarea și dezvoltarea României, precum și îmbunătățirea imaginii românilor și României în afară granițelor.

GRASP Milano a fost înființată în luna mai 2019 pentru a stabili o rețea de tineri profesioniști și studenți români care vor să împărtășească experiențele și cunostințele lor cu ceilalți români și pentru a oferi un cadru structurat în care să se dezvolte atât personal cât și profesional. Unul dintre proiectele propuse comunității românești din Milano este programul „Mentorship For Success”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *