Mentorii din Milano

Sunt Sabina si ma bucur sa fiu alaturi de GRASP in proiectul Mentorship for Success. In cei 15 ani de experienta profesionala, am avut ocazia sa dobandesc experienta in Marketing, Sales, Purchasing, Regulatory Affairs. Imi place sa citesc, sa calatoresc si sa cunosc persoane pozitive interesate de cresterea personala si profesionala.

Sunt Dolores, de 12 ani împărtășesc o minunata experiență profesională cu o societate multinațională specializată in sectorul de business performance. Timpul liber il dedic activităților recreative, dar si creative, în special muzicii.

Maria Mihaela Barbieru a dezvoltat o înțelegere profundă a aspectelor umane și a diferențelor lor culturale. Ea ajută persoanele și companiile globale în dezvoltarea lor interculturală în toată Europa și mai precis în Europa occidentală, centrală și estică. Mihaela si-a construit o serie de strategii în vederea gestionării în mod eficient a managementului intercultural și a diversității pe plan personal și corporate. Colaborează cu universităţi în proiecte cu tematici interculturale. Adoră marea, psihologia şi comunicarea pozitivă, flamenco, dansul oriental şi poezia.

Ovidiu Linkedin

Sunt Ovidiu, și de peste 5 ani sunt alături de Amazon Web Services unde mi-am dezvoltat abilitatea de a lucra în operațiuni în industria foarte dinamica de servicii de Cloud Computing. În timpul liber îmi place sa calatoresc, preferabil cu motocicleta, pentru a descoperi locuri noi și interesante.

Ma numesc Eduard Mesinschi, si fac parte din echipa de marketing a unei companii italiene. Ca si interese principale as evidentia Economia si mediul antreprenorial. Timpul liber il impart intre sport, calatorii si citit/pictat.

Sunt Ana Afteni, HR Director Reckitt Benckiser. Locuiesc la Milano. Am o experienta de peste 15 ani in Resurse Umane, ultimii 5 ani fiind responsabila de organizatii care includ mai multe tari. Am 40 ani, sunt casatorita si am doi baieti. Sunt pasionata de dezvoltarea oamenilor si imi place foarte mult sa citesc. Fac sport, in special alerg. Ma pregatesc sa particip acum la Maratonul din Milano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *