Echipă Mentori 2023 – Studenți

Ma numesc Adrian Manescu si sunt General Manager la SafeFleet Srl, o firma prezenta de 15 ani pe piata IoT din Italia. Sunt o persoana curioasa, perseverenta si cu un focus important pe obiectivele pe termen lung. Un mindset de crestere m-a ajutat la introducerea si cresterea brandului SafeFleet pe piata italiana. Incerc, totodata, sa-mi mentin un bun work-life balance si sunt pasionat de trekking, ski si actiuni de voluntariat.

Ma numesc Alina Mirela Florea, sunt executive coach si consultant de business. Lucrez in parteneriat cu organizatii si profesionisti, insotindu-i in procesul de definire si implementare a schimbarilor dorite. Inginer navalist de profesie, am o experienta de munca de aproape 30 de ani in diverse roluri legate de management strategic, managementul schimbarii, management de proiect si management operational. Imi place sa lucrez cu oamenii, sa dezvolt echipe performante si sa impartasesc din experienta si cunostintele mele. Imi place foarte mult sa calatoresc, sa vad locuri si obiceiuri noi, sa invat continuu, sa fac cicloturism.

Ma numesc Cristiana Cretu si imi place foarte mult sa calatoresc, sa cunosc oameni noi, sa citesc o carte intr-un colt de canapea sau sa gatesc retete noi la care sa adaug o picatura de iubire, sa fac diverse activitati in aer liber de la plimbare la alergare, de la plimbari pe poteci de munte la catarat pe stanci golase, de la inot in apele marii la plimbare cu bicicleta pe malul vreunui canal. Lucrez pe parte de raportare financara intr-o corporatie multinationala dezvoltand aplicatii si rapoarte care sa ajute managementul in luarea deciziilor. Inca de cand eram la liceu nu mi-am putut imagina o viata fara informatica dar nici o viata doar cu informatica.

Sunt Geanina Babiceanu si sunt General Manager la Royal Canin in Italia. Am experienta in Marketing si Vanzari in variate companii si industrii: producatori FMCG, retail, research. Sunt pasionata de talent development si in general de sprijinirea educatiei copiilor si a tinerilor, avand experienta de mentorat in Mars, dar si externa (am colaborat cu PWN Romania). Sunt pasionata de sport, citit, travel, pets, sealife, iar unul dintre citatele mele preferate este: ‘There is no human living who isn’t capable of doing more than they think they can do’.

Sunt Dragos Chivu, lucrez in telecomunicatii de peste 20 ani. In timpul liber imi place sa inot, sa pedalez si, de curand, sa joc tenis. Privesc mentoratul ca pe o oportunitate de a ajuta pe altii sa se dezvolte, sa isi cultive mai bine abilitatile, preocuparile si pasiunile.

Sunt Miruna Cajvaneanu și sunt jurnalist, blogger și expert comunicare, cu o activitate de peste 15 ani în Italia. Din 2007 sunt corespondent Hotnews.ro la Roma si colaborez la redactarea de studii cu privire la comunitatea de români din Peninsulă. În 2020 am fondat platforma RoZoom Press împreună cu colegi ziaristi din patru țări europene. Sunt mama a două fete extraordinare, cărora le-am transmis pasiunea mea pentru artă și călătorii. In timpul liber citesc și îmi place de asemenea să gătesc.

Sunt Victoria Evi si am lucrat peste 18 ani in diferite institutii bancare atat in Romania cat si in Milano fiind, pe rand: reprezentant academic, fondator al programului bancar de studiu la distanta, director al departamentului de organizare & calitate cat si responsabil cu fuziunea operationala a unor mari institutii bancare atat din Romania cat si la nivel european, asigurand schimbarea, eficientizarea si implementarea proceselor operationale. In anul 2012, am dorit o schimbare si m-am implicat intr-un proiect personal, devenind antreprenor in domeniul turismului.

Sunt Dolores Cristescu – mama si profesionist care se bucura de o experienta profesionala solida, care mi-a oferit oportunitatea de a explora diferite domenii profesionale: lean management, office management, facility management, business development, business performance, training, telemarketing, realizand că fiecare problemă este de fapt o oportunitate. Motto-ul meu in viata este: “A ști nu e suficient, trebuie sa și aplici! A vrea nu e suficient, trebuie sa și faci! Timpul liber il dedic activităților recreative, dar si creative, în special muzicii.

Numele meu este Dora Guzu si fac parte din echipa EY unde rolul meu ca manager este sa ajut firmele italiane sa adopte Digital Transformation. Asta presupune de multe ori investii in procesele interne si in canalele in care interactioneaza cu clientii, pentru a crea noi oportunitati de business. Timpul liber imi place sa il petrec in familie si cu prietenii si calatorind pentru a cunoaste diferite culturi si obiceuri.