MFS 2020 -Mentorați

Mentoratii sunt tineri interesați de dezvoltarea lor profesională și personală.

La editia programului de mentorat din 2020 au participate 9 elevi de la Colegiul Economic Buzau si 5 elevi romani din zona Milano.


Cine poate să participe la programul Mentorship for Success?

Programul este adresat elevilor de liceu în clasa a X-a sau a XI-a care își doresc să aibă pe cineva care îi ghideze în viitorul parcurs profesional, începând de la sfaturi în ceea ce privește pregătirea pentru viața universitară (din România sau din străinătate) sau îndrumare pentru a începe o carieră (chiar din timpul universității).

Ce beneficii poate avea un elev prin mentorship?

– Îmbunătățirea relațiilor inter-umane și a stimei de sine, dar și oportunitatea de a descoperi și explora o carieră și informații academice noi prin intermediul mentorului.

– Vei interacționa cu mentorul tău pe o perioadă de 16 saptamani, iar împreună cu acesta vei stabili un plan de acțiune prin care să îți atingi obiectivele stabilite inițial.

– Vei avea ocazia să îți întâlnești mentorul la Milano în cadrul evenimentului organizat de echipa Mentorship for Succes. Vei întâlni și ceilalati mentori și mentee și vei avea ocazia de partcipa la o serie de workshop-uri online si offline menite să te ajute în procesul de dezvoltare și învățare.

Care sunt responsabilitatile unui mentee?

• Să fie motivat și să respecte efortul și investiția de timp necesară pentru a duce la bun sfârșit acest program

 • Să fie responsabil pentru acțiunile sale și să își dea seama că pentru a obține un rezultat bun în cadrul acestui program trebuie să atingă obiectivele propuse împreună cu mentorul lui.

Cum poți deveni mentee?

Dacă consideri că te potrivești profilului de mentee, ești binevenit să te înscrii la programul Mentorship for Success și așteptăm formularul de înscriere completat pe adresa de e-mail milano@mygrasp.org până la data de 15 Octombrie 2019 .